Avís legal

En compliment del que preveu la Llei 12/2013 de 13 de juny que regula el comerç i el comerç electrònic així com la Llei 35/2014 del 27 de novembre de serveis de confiança electrònica, en el present Avís Legal s’informa que www.rilei.net és un domini de l’entitat RILEI SLU, amb domicili social a: Av. de Sant Antoni, 66, AD400 La Massana (PRINCIPAT D’ANDORRA), amb correu electrònic: rilei@rilei.net

Inscrita amb número de Registre Tributari L-710834-P i amb número de Registre de comerç 922303-X.

Dades d’identificació del Responsable del Tractament i domicili on es porta a terme el tractament de dades:

RILEI SLU
Av. de Sant Antoni 66
AD400 LA MASSANA (ANDORRA)

Per a més informació pot contactar-nos mitjançant un escrit a la direcció anteriorment detallada o un correu electrònic a la següent direcció: rilei@rilei.net

ACCÉS I USUARIS

L’accés al lloc web www.rilei.net atribueix a qui ho realitza la condició d’USUARI, i expressa l’acceptació plena i sense reserves per part de l’USUARI de totes i cadascuna de les presents CONDICIONS D’US i la nostra POLÍTICA DE PRIVACITAT.

La prestació del servei del lloc web té caràcter gratuït. No obstant això, RILEI SLU es reserva la possibilitat de condicionar l’accés de determinats serveis puntuals al previ registre de l’ USUARI mitjançant el formulari de contacte o mitjançant un correu electrònic de contacte, que es trobarà, si s’escau, a disposició de qui desitgi sol.licitarnos informació o sol.licitar cita prèvia de visita com a USUARI REGISTRAT.

Quan sigui necessari que l’USUARI es registri com a USUARI REGISTRAT o aporti dades personals per poder accedir a algun dels serveis específics, a la recollida i tractament de les dades personals dels USUARIS li serà aplicable el que es disposa en l’epígraf sobre Política de Privacitat. Sol·licitem consulti la mateixa, a fi efecte de ser informat sobre el tractament, conservació i drets sobre les seves dades.

L’usuari es compromet a utilitzar el lloc web i els seus serveis i continguts sense contravenir la legislació vigent, la bona fe, els usos generalment acceptats i l’ordre públic. Així mateix, queda prohibit, l’ús de la Web amb finalitats il·lícites o lesives contra RILEI SLU o qualsevol tercer, que, de qualsevol forma, puguin causar perjudici o impedir el normal funcionament del lloc web.