Canvi pneumàtics camió

 A Rilei som experts en el canvi de pneumàtics de tot tipus de vehicle

El canvi de pneumàtics és sens dubte el nostre punt fort, som. experts en canvi de pneumàtics de tota classe de vehicles i disposem pràcticament de totes les marques i
qualitats per ajustar-se a les teves necessitats. A més, podem afirmar que oferim un servei ràpid i eficient, prèviament amb hores concertades.

A quins vehicles fem canvi de pneumàtics?
El nostre taller està preparat per:

  • –  Canvi de pneumàtics a turismes

  • –  Canvi de pneumàtics a moto

  • –  Canvi de pneumàtics a buggye

  • –  Canvi de pneumàtics a camions (a domicili)

  • –  Canvi de pneumàtics a tractors o industrials/agrícoles (a domicili)

    Com fem el canvi de pneumàtics d’un camió?

    Per a fer més còmode el canvi de pneumàtics, ens desplacem amb el nostre equip fins a l’ubicació del camió. Tenim una furgoneta preparada i llesta per actuar en camions o vehicles industrials o agrícoles (tractors).

    Es treballa amb hora concertada (tret que hi hagi una urgència) i portem tot el que és necessari per a realitzar el canvi a la nostra furgoneta, els pneumàtics escollits i totes les eines.

    D’aquesta manera, aconseguim facilitar el canvi de pneumàtics de camió.

 

 
Camió Rilei, rodes camió
  •  

¿Quan és el moment adequat per canviar les rodes del camió?

Els pneumàtics són part dels elements de seguretat d’un camió; per tant, és indispensable estar pendent del seu manteniment, en aquest blog et donem resposta a quan hauries canviar els pneumàtics del teu camió i saber les marques i deteriorament que indiquen el moment de fer el canvi.

Els pneumàtics de càrrega pesada duren una mitja de 50.000 a 70.000 km valor que equival a 4-5 anys, però existeixen alguns factors que poden afectar la seva vida útil com el desgast de pneumàtics uniforme, l’estat de la banda de rodadura i un inflat correcte.

En molts casos, ens adonem que una llanta estava en mal estat només quan pateix una rebentada, una situació que a més d’incòmoda, resulta perillosa per a la seguretat viària.

També s’ha de tenir en compte:

-Marca i model del camió

A l’hora d’escollir pneumàtics és important considerar uns de qualitat i acords a les necessitats del camió a part de ser més elaborats per un major suport s’han d’ajustar totalment al pes total de vehicle, les rutes que transita i la mida dels pneumàtics recomanada fabricant del camió.

-Forma de conduir

La forma de conduir també afecta als nostres pneumàtics, una conducció brusca i agressiva
té un impacte negatiu, desgastant més ràpid els pneumàtics.

 -Duració de pneumàtic

Després de sis anys és necessari el canvi, ja que comença un procés que es coneix com a “putrefacció seca” una forma de descomposició dels materials.

-Rutes de conducció

La temperatura per on transites també afecta a la duració del pneumàtic, quan la zona és
molt càlida la fricció que exerceix el pneumàtic en carretera podria accelerar el desgast i quan la zona és molt freda els pneumàtics perden pressió fent-los més sensibles a
punxades.

 -Manteniment

Una manera de treure-li el màxim profit als pneumàtics és realitzar el manteniment de rutina, això no sols garanteix la vida útil , sinó també el funcionament en general de tot el vehicle.

Manteniment i revisions pneumàtics camió:

En el cas dels pneumàtics de camió comprèn:

-La revisió de l’alineació dels pneumàtics, es realitza generalment cada 130 000 i 160 000 quilòmetres de conducció.

-Revisar la banda de rodadura, la seva profunditat i desgast uniforme.

La pressió d’aire, independentment que condueixis en llocs amb temperatures fredes o calentes, és important que consideris que tant el sobreinflat com el subinflat és perjudicial per a la utilitat dels pneumàtics, d’aquesta manera, has de revisar el manual del fabricant
per a concretar i mantenir el nivell adequat per a la càrrega de l’eix.

Cada quant canviar els pneumàtics de camió?

En general, els pneumàtics d’un camió han de canviar-se cada sis anys o, bé, si durant el manteniment regular es troben desperfectes com desgast desalineat del pneumàtic o a la banda de rodadura, que poden produir problemes d’equilibri, major sensibilitat a les burxades, accelerar el desgast o dificult per a frenar (millor prevenir que curar!).

Contacta amb nosaltres

Si has arribat fins aquí i encara tens dubtes, posa’t en contacte amb nosaltres. Ens desplacem per a fer la revisió completa al teu camió i realitzar el que necessitis per deixar-ho tot correctament.

Recorda que uns bons pneumàtics no només milloren el teu viatge, sinó que també contribueixen a la teva pròpia seguretat i la dels altres a la carretera.

Reserva avui mateix el teu servei de pneumàtics Rilei i experimenta una conducció sense preocupacions per les carreteres d’Andorra.

La teva seguretat és la nostra prioritat. 

Rilei Pneumàtics